Followers

Sunday, 22 January 2012

Tin Teh = Tea Tin






Salam Pagi Minggu.....Apa khabar semua? Harap-harap semua sihat walafiat....Tentu semua seronok dapat bercuti lama...saya pula, esok kerja...hu hu, tak apa lah, dah tugas...laksanakan lah sebaik mungkin. Ok, pagi ni just nak share hobi saya yg selain minat kumpul pml, english teaset, saya juga minat kumpul tin teh atau apa2 tin yg nampak menarik...hobi ni agak slow sikit dari segi nak dapatkan tin-tin teh sebab saya tak lah mencari sgt, bila ada depan mata je baru saya grab. Jom layan pikas....

2 comments:

  1. nita
    kak shima suka tin yang ada gambar cawan tu... huhu

    ReplyDelete